Suntem aici - Sbanca Solution SRL

Alegand serviciile noastre veti alege un partener de incredere!

Despre noi

S.C. SBANCA SOLUTION SRL ofera servicii de intocmire documentatii licitatii publice (SEAP), intocmire decont, consultanta tehnica pe perioada de derulare a lucrarilor contractate pentru domeniul de activitate constructii drumuri si poduri; intocmire oferta licitatii publice (SEAP) pentru orice domeniu de activitate.

Compania noastra dispune de specialisti cu experienta in activitatea de ofertare licitatii publice, coordonare si decontare a lucrarilor de constructii drumuri si poduri.

Oferim aceste servicii firmelor care desfasoara o activitate ce nu justifica crearea in cadrul firmei a unui post permanent si cu norma intreaga pentru un inginer devizier cu experienta in ofertare – licitare – decont lucrari.

Astfel oferim atat o reducere a costurilor cat si o eficienta mai mare in cadrul procesului de ofertare – licitare – decont.

Contactati-ne!
  • Licitatii SEAP
  • Consultanta tehnica drumuri
  • Decont lucrari constructii drumuri
  • Intocmire oferte licitatii SEAP
image-1
Consultanta Licitatii

Consultanta – Licitatii SEAP

Clienti
Proiecte
Experienta
Proiecte in derulare

Servicii de consultanta si licitatii SEAP

Am ales acest domeniu deoarece ne-am dezvoltat abilitatile si profesionalismul de-a lungul timpului. Suntem calificati si avem experienta in domeniu de aceea stim exact care sunt nevoile clientului.

Pentru a obtine o lucrare sau un proiect este nevoie de consultanta specializata care sa va poata realiza in timp util si la preturi accesibile orice proiect.

Serviciile pe care noi le oferim sunt in conformitate cu normele actuale si am reusit sa dobandim abilitati exceptionale pentru domeniul acesta si al licitatiilor SEAP. Orice licitatie trebuie bine organizata si aici intervenim noi. Intervenim cu servicii de succes care va vor ajuta compania.

Consulting