Suntem aici - Sbanca Solution SRL

Alegand serviciile noastre veti alege un partener de incredere!

Despre noi

S.C. SBANCA SOLUTION SRL ofera servicii de consultanta fonduri europene si servicii de intocmire documentatii pentru licitatiile publice (SICAP).

Intocmim documentele pentru decont si oferim consultanta tehnica pe intreaga perioada de derulare a lucrarilor contractate in special pentru domeniul de activitate Constructii Drumuri si Constructii civile, dar si pentru alte domenii;

S.C. SBANCA SOLUTION SRL dispune de specialisti cu experienta in activitatea de consultanta, ofertare licitatii publice, coordonare si decontare a lucrarilor de constructii. Oferim aceste servicii firmelor care desfasoara o activitate ce nu justifica crearea in cadrul firmei a unui post permanent si cu norma intreaga pentru un inginer devizier cu experienta in ofertare – licitare-decont lucrari, sau a unui consultant specializat pe fonduri europene.

Astfel oferim o atat o reducere a costurilor cat si eficientizarea si cresterea ratei de succes in cadrul procesului de ofertare – licitare – decont sau in atragerea de fonduri pentru dezvoltarea companiei Dvs.

Contactati-ne!
image-1
Consultanta Licitatii

Consultanta – Licitatii SICAP

Clienti
Proiecte
Experienta
Proiecte in derulare

Servicii de consultanta si licitatii SICAP

Am ales acest domeniu deoarece ne-am dezvoltat abilitatile si profesionalismul de-a lungul timpului. Suntem calificati si avem experienta in domeniu de aceea stim exact care sunt nevoile clientului.

Pentru a obtine o lucrare sau un proiect este nevoie de consultanta specializata care sa va poata realiza in timp util si la preturi accesibile orice proiect.

Serviciile pe care noi le oferim sunt in conformitate cu normele actuale si am reusit sa dobandim abilitati exceptionale pentru domeniul acesta si al licitatiilor SICAP. Orice licitatie trebuie bine organizata si aici intervenim noi. Intervenim cu servicii de succes care va vor ajuta compania.

Consulting