Intocmire documentatii pentru participare la licitatii (SEAP) publice in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

By opera | Licitatii publice | 0 Comments

Pentru a asigura transparenta si eficienta procesului de achizitie publica, in vederea atribuirii unui contract de achizitie publica, Autoritatea Contractanta va depune o invitatie de participare in cadrul Sistemului Electronic de Achizitii Publice.

Studiu de caz:

Primaria X (denumita si Autoritate Contractanta) vrea sa atribuie un contract de achizitie publica pentru Modernizarea unui drum comunal cu o valoare mai mare de 100.000 de euro.

Pentru aceasta, autoritatea contractanta va organiza o licitatie (SEAP) prin depunerea unei invitatii de participare in Sistemul Electronic de Achizitii Publice pe platforma E-Licitatie.ro

Astfel se acorda sanse egale pentru orice operator economic eligibil, iar primaria va face economie, deoarece oferta conforma cu cel mai mic pret va fi declarata castigatoare.

Pentru participarea la licitatie (SEAP), operatorii economici vor intocmi o oferta, care va cuprinde trei volume: Documente de calificare (operatorul economic trebuie sa dovedeasca capacitatea economica si financiara, respectiv capacitatea tehnica), Propunere Tehnica (intocmita in conformitate cu solicitarile din Caietul de Sarcini) si Propunerea financiara .

Avantajele colaborarii cu SBANCA SOLUTION S.R.L.

Consultantii nostri vor face analiza eligibilitatii, din start, astfel ca veti sti de la inceput daca indepliniti criteriile de calificare.

Pe parcursul intocmirii documentatiei de participare este necesara o atentie sporita la detalii, deoarece pentru orice greseala, oferta poate fi declarata ca fiind neconforma.

Oferta financiara va fi intocmita conform cerintelor clientului, astfel incat sa se mareasca sansele ca aceasta sa fie declarata castigatoare, dar sa fie si avantajoasa pentru client.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.