Colaborare

Propunere de colaborare - un succes garantat!

Procedura

I. Pentru intocmire documentatie pentru licitatii, propunem urmatoarele:

1. Dumneavoastra ne contactati telefonic la numarul 0741150217 sau prin email la office@consultanta-licitatii.ro, pentru a ne adresa cererea dumneavoastra si a ne transmite listele de cantitati, antemasuratoarea sau numarul de ordine din SEAP aferent licitatiei publice.

2. Noi vom analiza documentele transmise, va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va comunica daca suntem disponibili pentru licitatia respectiva, pretul aferent serviciilor prestate si timpul necesar elaborarii documentatiei pentru licitatie.

3. Specialistii nostri vor stabili daca indepliniti criteriile de calificare solicitate in cadrul licitatiei.

4. Se va incepe elaborarea documentatiei de participare la licitatie, in colaborare cu dumneavoastra.

5. Dupa finalizarea documentatiei se va ajusta pretul la o valoare dorita de dumneavoastra.

6. La final se emite factura proforma si in urma confirmarii platii, se va transmite documentatia in format electronic PDF.

II. Pentru intocmire decont lucrari constructii drumuri, propunem urmatoarele:

1. Dumneavoastra ne contactati telefonic la numarul 0741150217 sau la email office@consultanta-licitatii.ro, pentru a ne adresa cererea dumneavoastra si a ne transmite masuratorile pentru lucrarile efectuate, devizul oferta pe baza caruia s-au executat lucrarile si eventualele dispozitii de santier emise pe parcursul executiei lucrarii.

2. Noi vom analiza documentele transmise, va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va comunica daca suntem disponibili pentru prestarea serviciilor respective si cat timp este necesar pentru elaborarea documentatiei.

3. Se emite factura proforma, iar in urma confirmarii platii, se va incepe intocmirea documentatiei.

4. Specialistii nostri vor intocmii Caietul de atasament pe baza masuratorilor transmise de dumneavoastra.

5. Pe baza caietului de atasament, a devizului oferta si a eventualelor dispozitii de santier se vor elabora situatiile de lucrari, nota de realizare, nota de comanda suplimentara si nota de renuntare.

III. Pentru licitatiile publice in domeniul Constructii de drumuri, oferim servicii de consultanta tehnica pe perioada de derulare a lucrarilor contractate pentru care firma noastra a intocmit documentatia de participare la licitatii pe baza solicitarii clientului.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Contactati-ne!
Expertiza profesionala
100%
Consultanta
100%
Confidentialitate
100%
Accesibilitate si performanta
100%